Zaupajte namVULKANIZERSTVO IN POPRAVILO PNEVMATIK

V Avtoservisu Markovič vam hitro in kakovostno premontiramo vse velikosti pnevmatik. Po opravljeni premontaži se lahko odločite za shrambo vaših pnevmatik v našem skladišču in si tako olajšate logistične težave pri naslednji menjavi.

Avtoservis MarkovičMENJAVA PNEVMATIK

Po zakonu je potrebna premontaža gum vsako leto najkasneje do 15. novembra, menjava zimskih pnevmatik za letne, pa se opravi od 15. marca dalje. Tudi izven zakonskega časovnega okvira je potrebno imeti voznim razmeram primerne gume. Menjava pnevmatik ni potrebna le zaradi snega ter ledu, temveč tudi zaradi obrabljenosti profila ter dotrajanosti materiala. Menjava pnevmatik obsega: demontažo in montažo pnevmatik na platišče, pregled pnevmatik, centriranje pnevmatik in vijačenje kolesa nazaj na avtomobil.
  • Demontaža/montaža
  • Vijačenje
  • Centriranje
  • Menjava gum z zračnico do velikosti 15 col

Avtoservis MarkovičPOPRAVILO PNEVMATIK

Popravilo pnevmatike zaradi nenadnih fizičnih poškodb vključuje: ugotovitev in označitev mesta poškodbe, natančen pregled poškodovane pnevmatike, popravilo pnevmatike (injekcija), kontrola tesnjenja pnevmatike. Vseh poškodb pnevmatike ni mogoče popravljati (večje vreznine) in je potrebna zamenjava pnevmatike z novo.
  • Popravilo predrtih pnevmatik z injekcijo
  • Test tesnjenja pnevmatik
  • Menjava poškodovanih zračnic do 15 col

Avtoservis MarkovičHRAMBA PNEVMATIK

Za ohranjenost in daljšo življenjsko dobo pnevmatik je izredno pomembna ustrezna hramba le-teh. Pravilna lega shranjevanja pnevmatik na platiščih je v horizontalnem položaju (na boku – ena na drugo) ali obešanje pnevmatik s platišči na kavlje, osnova za hrambo pnevmatik brez platišč pa je, da gume skladiščimo v vertikalnem (navpičnem) položaju. Guma na platiščih mora biti polnjena na priporočen tlak, saj ji tako povečamo odpornost. Prostor shranjevanja mora biti hladen, suh in temen, temperatura prostora pa mora biti konstantna, saj se pnevmatika zaradi prevelikih temperaturnih razlik v prostoru poškoduje veliko hitreje. Zaležane pnevmatike povzročajo tudi večje težave pri montaži in centriranju.
  • Hramba zimskih ali letnih pnevmatik na platiščih ali brez.
  • Hramba v temnem, suhem in temperaturno konstantnem prostoru.

MNENJA
STRANK

5
Zelo kvalitetno delo in korekten odnos do strank. Čestitam in priporočam.
Vinko M.
5
Super avtoservis. Gospod mehanik je avto vzel kar isti dan, kot sem ga pripeljal tja in ga popravil že naslednji dan. Priporočam.
Žiga B.
5
30.8 menjane sprednji diski in ploščice ter menjava olja in filtrov. G. Bojan je naredil vse kot sva se dogovorila. Zadovoljen, se ponovno oglasim!
Peter N.
5
Hitro ugotovljena napaka, popravljeno kot smo se dogovorili. Plačal sem lahko z Diners kartico na obroke... zelo zadovoljen, se vrnem
Jakob P.
5
Na avtomobilu narejeno vse kot smo se dogovorili. G. Bojan mož besede
Janez G.

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE